fredag 3 december 2010

Fredag - veckan som gick.... kort summering

Nja kanske inte en vecka utan två.... har rytit till på jobbet. Less på alla som bara gnäller och inte håller satta tider. Vad menar jag? Ex.
Vi skall byta hela plattformen och har grupper som jobbar på som attan (i alla fall när våra konsulter är med....) Vi har satt tider och har en MYCKET snäv tidsram. Så händer det - någon eller några är inte klara vid utsatt tid och det i sin tur påverkar andra som därmed inte kommer vidare.... Men nu är det ju så att vi har våra konsulter som bollplank och utbildare och standin´s så vi ser till att konsulterna gör det som gruppen skulle gjort. När de kommer tillbaka efter ledig fredag och helg så har de mage att gnälla över att andra är inne och pillar på deras servrar mm - HALLO om ni hade gjort ert jobb hade det inte hänt!!!
Om tidsramen är för snäv, om annat har kommit i mellan - TA TILL HJÄLP, prata med ansvariga, säg till men vänta inte på att du skall hinna i kapp tiden.... det gör du aldrig och framför allt sitt INTE OCH sura när det inte är gjort som du skulle gjort utan se till att lära dig och nästa gång så tar du själv kommando över din tid och dina uppdrag. Hur svårt kan det va??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar